Aktualno

 

Uvjeti za dodjelu financijske pomoći

06.06.2019

Pročitajte koji su uvjeti za dodjelu financijske pomoći kroz fond#spasime.

Mehr

Desa Baković, donor of "Desa and Jerko Baković" fund, died at age 102

05.06.2019

Mehr

Fond#spasime

04.06.2019

Inicijativa #SPASIME i Zaklada za ljudska prava i solidarnost – SOLIDARNA osnovale su Fond #SPASIME za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja. Temeljna svrha Fonda #SPASIME je pružanje konkretne i interventne pomoći žrtvama obiteljskog nasilja u smislu ekonomske, pravne, psihološke, liječničke i stambene pomoći.

Mehr

Top Lista Regionalista: Humanitarni Stand-Up

19.03.2019

Zaklada SOLIDARNA u sklopu fonda „Desa i Jerko Baković“ organizira humanitarnu večer smijeha za pokrivanje stipendija kojima pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju siromašne djece i mladih i to prvenstveno osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije, a pritom u svojoj okolini možda nemaju adekvatnu podršku za razvoj samopouzdanja i vještina potrebnih za uspješno školovanje i osobni razvoj.

Mehr

Održana donatorska večera fonda Desa & Jerko Baković

18.03.2019

S veseljem želimo s Vama podijeliti kako je održana prva donatorska večera za stipendije djeci fonda Desa & Jerko Baković.

Hvala svima koji su došli/došle, svima koji su donirali, a nisu mogli doći, svima koji su donirali svoje vrijeme, znanje i talente kako bi večera prošla u veseloj i lijepoj atmosferi

Mehr

VOLUNTEER CALL FOR BIKE RACE "SOLIDARITY WITH CAUSE"

05.02.2019

Mehr

ODVAŽNA - Program podrške ekonomskom osnaživanju žena

10.12.2018

Javni natječaj za stručnu i financijsku potporu ženama u poduzetništvu

Partneri: IKEA, Mastercard, Zaklada SOLIDARNA i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Mehr

Poziv za prijedlog projekata "CARE – Contribution to Access of Refugees and IDPs to Rights and Employment Opportunities”

30.10.2018

Mehr