Aktualno

 

Predstavljene dobitnice natječaja ODVAŽNA

09.04.2019

U utorak, 9. travnja, predstavljene su dobitnice Programa ekonomskog osnaživanja 'ODVAŽNA', koji su pokrenule tvrtke IKEA Hrvatska i Mastercard, u suradnji sa Zakladom SOLIDARNA i Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj (HR PSOR). Među 120 prijavljenih projekata, odabrano je 25 finalistkinja natječaja te, konačno, pet ženskih poduzetničkih inicijativa koje će tijekom sljedećih godinu dana dobiti financijsku te stručnu potporu u obliku mentorske i edukativne podrške.

Mehr

CALL FOR PHOTO CONTEST FOR CHILDREN AND YOUNG PEOPLE "ELLIE ON THE ROAD"

29.10.2018

Mehr

Poziv za prijedlog projekata "CARE – Contribution to Access of Refugees and IDPs to Rights and Employment Opportunities”

30.10.2018

Mehr

ODVAŽNA - Program podrške ekonomskom osnaživanju žena

10.12.2018

Javni natječaj za stručnu i financijsku potporu ženama u poduzetništvu

Partneri: IKEA, Mastercard, Zaklada SOLIDARNA i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Mehr

VOLUNTEER CALL FOR BIKE RACE "SOLIDARITY WITH CAUSE"

05.02.2019

Mehr

Poziv na doniranje za SOLIDARKA

03.03.2019

Zaklada SOLIDARNA poziva sve ljude dobre volje i svijesti o važnosti građanske solidarnosti da se svojim donacijama uključe u direktnu kriznu podršku novinarima, zviždačima, braniteljima i žrtvama kršenja ljudskih prava.  Podržite pretučene žene i djecu za koje država nema razumijevanja niti je osigurala sredstva za pružanje direktne pomoći, za tužene, a odgovorne novinare/ke i aktiviste/kinje za zaštitu ljudskih prava kojima prijete istrage, sudski procesi i odluke da plate sulude odštete!

Mehr

Održana donatorska večera fonda Desa & Jerko Baković

18.03.2019

S veseljem želimo s Vama podijeliti kako je održana prva donatorska večera za stipendije djeci fonda Desa & Jerko Baković.

Hvala svima koji su došli/došle, svima koji su donirali, a nisu mogli doći, svima koji su donirali svoje vrijeme, znanje i talente kako bi večera prošla u veseloj i lijepoj atmosferi

Mehr

Top Lista Regionalista: Humanitarni Stand-Up

19.03.2019

Zaklada SOLIDARNA u sklopu fonda „Desa i Jerko Baković“ organizira humanitarnu večer smijeha za pokrivanje stipendija kojima pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju siromašne djece i mladih i to prvenstveno osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije, a pritom u svojoj okolini možda nemaju adekvatnu podršku za razvoj samopouzdanja i vještina potrebnih za uspješno školovanje i osobni razvoj.

Mehr