Aktualno

 

VOLUNTEER CALL FOR BIKE RACE "SOLIDARITY WITH CAUSE"

05.02.2019

Mehr

ODVAŽNA - Program podrške ekonomskom osnaživanju žena

10.12.2018

Javni natječaj za stručnu i financijsku potporu ženama u poduzetništvu

Partneri: IKEA, Mastercard, Zaklada SOLIDARNA i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Mehr

"Ellie on the Road" sa Eleanor Roosevelt

04.12.2018

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati sve na obljetnički kulturno-edukativni program „Ellie on the Road“ povodom 70. obljetnice Opće deklaracije ljudskih prava koji će upriličiti Eleanor Roosevelt osobno, a otvoren je  svima, a posebno mladima,  koji žele znati više o Eleanor i načinima i njenoj borbi za potlačene i razgovarati o tome kako svatko od nas na svoj način može doprinijeti društvu solidarnosti i ljudskih prava. 

Mehr

Poziv za prijedlog projekata "CARE – Contribution to Access of Refugees and IDPs to Rights and Employment Opportunities”

30.10.2018

Mehr

CALL FOR PHOTO CONTEST FOR CHILDREN AND YOUNG PEOPLE "ELLIE ON THE ROAD"

29.10.2018

Mehr

Punish those who violate human rights, not the ones who protect them!

23.10.2018

Mehr

Poziv na javno online savjetovanje: Prioriteti predsjedanja Europskom Unijom 2019.-2020.

24.09.2018

GONG i CROSOL  pokreću javno savjetovanje „Prioriteti predsjedanja Europskom unijom 2019. -2020.“  koje će obnašati novi trio država članica -  Rumunjska, Finska i Hrvatska. Namjera je ovog javnog savjetovanja prepoznati teme i probleme od ključnog  značaja za demokratski, održivi razvoj EU te zajedničkim snagama pokušati utjecati na pristup predsjedanju i prioritete hrvatske, rumunjske i finske Vlade.


Mehr

Poziv za volontiranje u SOLIDARNOJ

17.09.2018

SOLIDARNA je Zaklada za ljudska prava i solidarnost koja u ljudskopravaškom području djeluje od 2015. godine, a do sada iza sebe ima nekoliko uspješnih kampanja i zagovaračkih aktivnosti kao što su Drugotna na sav glas!, Budimo dobri domaćini: podržimo mlade kreativce bez doma, Svako bolesno dijete ima pravo na šansu za život, Nisi sama-ideš s nama! te Fond Desa&Jerko Baković za stipendiranje siromašne djece. Cilj Solidarne je okupiti građane u solidarnosti sa svim sugrađanima i sugrađankama kojima su ljudska prava ugrožena, naročito ženska prava i pravo na zdravlje. Kako bismo bili uspješniji u svojem cilju tražimo volontere i volonterke koji/koje dijele našu viziju i žele vidjeti pozitivne društvene promjene u Hrvatskoj.

Mehr