POZIV ZA VOLONTIRANJE NA BICIKLIJADI „SOLIDARNO S CILJEM“


U travnju 2018. godine gospođa Desa Baković učinila je velikodušno djelo i odlučila Solidarnoj - zakladi za ljudska prava i solidarnost donirati čak 600.000,00 kuna u svrhu pokretanja programa podrške školovanju siromašne djece. Fond pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju 29 stipendista i stipendistica koji dolaze iz 20 različitih sredina.

Kako bismo iskazali zahvalnost gospođi Desi što je omogućila djeci i mladima bolje uvjete za školovanje i povećala im šanse za perspektivnu budućnost te kako bismo program podrške školovanju siromašne djece učinili dugoročnijim, odlučili smo organizirati humanitarnu biciklijadu “Solidarno s ciljem”.

Cilj biciklijade je prikupljanje financijskih sredstava za Fond Desa i Jerko Baković uz istovremeno razvijanje i promicanje sportskog i solidarnog duha građana i građanki Hrvatske.

Kako su volonteri i volonterke snaga i srce svake akcije,  voljeli bismo da se našoj akciji priključe građani i građanke koji/e su voljni/e i spremni/e pomoći pri planiranju, provedbi i praćenju naše biciklijade.

Stoga, ako…

  •         Želiš saznati više o radu Fonda?
  •         Želiš razviti svoje organizacijske i komunikacijske vještine?
  •        Želiš naučiti više o procesu organizacije javnog događanja i sudjelovati u pripremnim aktivnostima ?
  •         Elektronička komunikacija ti nije strana i snalaziš se na društvenim mrežama?
  •         Želiš razviti svoje vještine izvještavanja?

Javi nam se! Pošalji CV i kratko motivacijsko pismo (max 1 stranica u Wordu) s naznakom „Prijava za volontiranje na biciklijadi Solidarno s ciljem!“ na petra.madjercic@solidarna.hr  do 28.02.2019. godine i pridruži se našem timu.

Radujemo se prijavama!

*Odabrani volonteri i volonterke, potpisat će Ugovor o volontiranju kojim će, ovisno o mogućnostima i potrebama, biti propisani volonterski sati i poslovi na kojima je potrebno volontirati. Volonteri i volonterke mjesečno će voditi Evidenciju volonterskih sati.