Održana donatorska večera fonda Desa & Jerko Baković

S veseljem želimo s Vama podijeliti kako je održana prva donatorska večera za stipendije djeci fonda Desa & Jerko Baković.

Hvala svima koji su došli/došle, svima koji su donirali, a nisu mogli doći, svima koji su donirali svoje vrijeme, znanje i talente kako bi večera prošla u veseloj i lijepoj atmosferi

14. ožujka održana je prva donatorska večera fonda Desa & Jerko Baković. Sve donacije bit će preusmjeren direktno u stipendije djeci širom Republike Hrvatske.

Što čini naše stipendije drugačijima od drugih?

drugacije_stipendije-1552914556.png

Pogledajte kratke crtice o nekoliko naših stipendistkinja :)

completion-1552914664.png

Želite i sami donirati? 

  • Vašu donaciju za fond Desa & Jerko Baković možete uplatiti putem virmana u banci ili pošti, preko vašeg netbankinga ili putem namjenske online doniralicena bankovni račun  zaklade SOLIDARNA pri Hrvatskoj poštanskoj banci, IBAN HR0423900011500129049,  HPBZHR2X(za uplate iz inozemstva).
  • Cjelokupni iznos donacija usmjerit će se na krajnje korisnike  -  učenice i učenike.
  • Javnost će biti redovito informirana o  donacijama Fonda putem internetske stranice SOLIDARNE www.solidarna.hr.
  • Zaklada SOLIDARNA neće objavljivati imena pojedinačnih donatora bez njihova izravnog pristanka.
  • Donacije predstavljaju porezno priznati trošak za fizičke i pravne osobe ukoliko ne prelaze 2% ukupno iskazanog dohotka, odnosno prihoda od poslovanja u prethodnoj godini. Zaklada SOLIDARNA izdat će Potvrdu o donaciji svim donatorima koji je zatraže, a u svrhu godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih osoba, odnosno poreza na dobit pravnih osoba. Više o poreznim olakšicama na donacije možete pročitati OVDJE.