kavazaweb-1499090856.png

Zamislite kavu koju ćete jednom tjedno popiti s nekim tko vam je drag i kome je, kao i vama, stalo do Hrvatske koja može bolje od netrpeljivosti, nemara, nejednakosti i isključivosti.

Umjesto da tu odabranu kavu popijete u kafiću, skuhajte je kod kuće, popijte je u vlastitom dnevnom boravkuna balkonu, na nasipu uz rijeku ili u parku. Umjesto da platite račun u kafiću, uplatite trajni nalog za SOLIDARNU  – i popili ste solidarnu kavu za ljudska prava! 

Kavu u troje – Vi,  Frend/ica  i Zajednica. Zajednica svih nas kojima je stalo kako živimo,kakvi smo ljudi  brinemo li se jedni za druge da ustrajemo, da ne odustanemo.


SVE ŠTO NIJE TVOJE

S%C5%A0NT-POZIV+NA+DONACIJU+FOTO-1492606556.jpg

Raznolika skupina glumica i glumaca; kako kazališnih entuzijasta i entuzijastkinja, tako i onih koje i koji hrabro koračaju ka profesionalnim vodama; uhvatila se u koštac sa kreiranjem likova u autorskoj predstavi SVE ŠTO NIJE TVOJE pod vodstvom redateljice Lejle Jerković.

Potrebna nam je vaša pomoć da uspijemo napraviti drugu izvedbu u Zagrebu te za najam prostora trebamo skupiti 3125,00 kn  do četvrtka, 27.4.!

Uspostavljanjem ovog fonda pokušavamo izgraditi bazu kako bi mogli doprijeti do što više ljudi te istima biti u potpunosti dostupni - besplatnom izvedbom.

FOND SVE ŠTO NIJE TVOJE je fond za sve nadolazeće izvedbe, gostovanja u urbanim i ruralnim područjima Hrvatske te prvenstveno za drugu izvedbu u Zagrebu!

Uplatite novčanu donacija na žiro račun SOLIDARNE (IBAN): HR73 2390 0011 1009 4807 2 s naznakom DONACIJA.