Podrška policijskoj službenici

Podržimo solidarno policijsku službenicu koju je sustav kaznio umjesto da joj pruži punu zaštitu

Nevjerojatna sudska presuda kojom je nasilnik oslobođen, iako je dokazano da je čitavu noć na dužnosti spolno zlostavljao kolegicu, činom podređenu policijsku službenicu, zgrozila je javnost. 
Kao čin podrške žrtvi koja nije dobila pravnu zadovoljštinu i usto mora platiti sve sudske troškove spora, mnogi su na ovaj apsurd nad apsurdima reagirali nuđenjem donacije kojom bi se barem djelomično ispravila očigledna nepravda. 
Pozivamo stoga sve koji mogu da uplatom na račun Fonda spasi me pomognu akciju prikupljanja sredstava kojima će se pokriti troškovi čitavog sudskog procesa. 

Kad već ne možemo sada ništa poduzeti protiv nepravedne presude, iskažimo solidarnost i podršku policijskoj službenici.

Stipendije za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića

stipendije-1559642192.png

Inspirirani primjerom Dese & Jerka Bakovića koji su donirali 600.000Kn za stipendiranje siromašne djece i Desinim riječima: „Uvijek je bolje davati nego primati!“, organiziramo prvo veliko događanje kojim želimo prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju širom Lijepe Naše.

Oim preko platforme možete direktno donirati na zaseban račun, IBAN HR0423900011500129049.


kavazaweb-1499090856.png

Zamislite kavu koju ćete jednom tjedno popiti s nekim tko vam je drag i kome je, kao i vama, stalo do Hrvatske koja može bolje od netrpeljivosti, nemara, nejednakosti i isključivosti.

Umjesto da tu odabranu kavu popijete u kafiću, skuhajte je kod kuće, popijte je u vlastitom dnevnom boravkuna balkonu, na nasipu uz rijeku ili u parku. Umjesto da platite račun u kafiću, uplatite donaciju za SOLIDARNU  – i popili ste solidarnu kavu za ljudska prava! 

Kavu u troje – Vi,  Frend/ica  i Zajednica. Zajednica svih nas kojima je stalo kako živimo,kakvi smo ljudi  brinemo li se jedni za druge da ustrajemo, da ne odustanemo.


Uplatite novčanu donacija na žiro račun SOLIDARNE (IBAN): HR73 2390 0011 1009 4807 2 s naznakom DONACIJA.